Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

OREA Art Market vol.3 (14. i 15. august)

22.07.2021.

OREA Art Market vol.3

Sarajevu, gradu koji je izrodio velikane poput Davorina Popovića, Kemala Montena, Mirzu Delibašića te mnoge druge poznate ličnosti iz oblasti kulture, nauke i sporta, gradu koji je bio kulturni centar bivše Jugoslavije, želimo vratiti laskavu titulu najkreativnijeg grada, srca regije Zapadnog Balkana.

S tim ciljem, organizujemo OREA Art Market vol.3 – dvodnevni događaj promotivno- prodajnog, kulturnog, zabavnog i humanitarnog karaktera. To je najbolji događaj u gradu, namijenjen za sve generacije od 0 do 100 godina, na kojem će oko 100 kreativaca-izlagača predstaviti svoje unikatne bosanskohercegovačke rukotvorine.

Dio novca od svake prodane rukotvorine, kao i sav prihod od ulaznica, ide u humanitarne svrhe – za podršku Roditeljskoj kući udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.

Prisutni će sve vrijeme uživati u zabavnom programu, što garantuje odličan provod u prelijepom ambijentu botaničke bašte Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Za ugodniji boravak, pobrinut će se dobra muzika, ukusna gastronomska ponuda u Food Court-u, kao i nagradne igre za sve posjetioce. Za najmlađe kategorije organizujemo poseban Dječiji kutak gdje ih čeka cjelodnevni zabavno-obrazovni program.

U OREA Art Marketima, do sada uživalo je više od 7.000 posjetilaca, koji su ga opisali kao savršeno mjesto i način za provesti kvalitetno vrijeme s porodicom i prijateljima. Raznovrstan program privukao je pažnju i značajnog broja stranih turista.

Obzirom da se OREA porodica kreativaca značajno proširila od posljednjeg izdanja Art Marketa, zadovoljstvo nam je što ćemo na ovom Art Marketu imati čast predstaviti upravo njih – kreativce iz OREA porodice.

Pozivamo i sve izlagače hrane i pića da se prijave kako bi izlagali na Art Marketu. Svoju prijavu mogu poslati putem emaila na adresu info@oreabazaar.com.

Zbog epidemioloških, kao i mjera predostrožnosti, a usljed velikog interesovanja, planiramo da događaj traje dva dana, 14. i 15. augusta.

Na Vama je samo da ponesete dobro raspoloženje, a za sve ostalo ćemo se mi pobrinuti.

Vidimo se :)